O nás

Vážení návštěvníci,

děkujeme Vám, že jste navštívili naše stránky a dovolte nám v krátkosti představit naši firmu.

Rok 1989 znamená začátek naší úspěšné činnosti v oblasti vývoje a konstrukčních prací zaměřených na posilovací stroje, rehabilitační stroje a nářadí pro:

  • hotely,
  • rehabilitační pracoviště nemocnice
  • domácí fitness
  • posilovny

 

Vyrábíme výrobky, jejichž předností je vysoká kvalita a estetický vzhled. V našem výrobním sortimentu najdete profesionální posilovací stroje, vhodné pro nasazení do veřejných posiloven, hotelů, školních posiloven a rehabilitačních pracovišť. Dále nabízíme posilovací víceúčelové stroje, velice žádané univerzální lavičky, různé druhy posilovacího nářadí, široký sortiment činek a různých doplňků pro posilování, jako jsou žebřinyhrazdy (stropní, úhlové a nástěnné), adaptéry, kladky atd.

Všechny naše výrobky odpovídají evropským bezpečnostním normám.

  • Rozvoz po ČR ZDARMA v krátkých dodacích termínech
  • Montáž strojů dle osobní dohody.
  • Všechny výrobky firmy KETTLER odpovídají evropským bezpečnostním normám DIN EN 957,1/5.

 

Dodáme Vám speciální sportovní doplňkovou výživu, neboť sport si dnes lze jen těžko představit bez kvalitních výživových doplňků. U nás naleznete široký sortiment kvalitní sportovní výživy renomovaných amerických a evropských firem jako např. SCITEC NUTRITION, KOELBEL, MULTIPOWER ,  ale také české firmy CARNE LABS.

Rádi Vám pomůžeme s výběrem výživy, která je vhodná právě pro Vás. Doplňková výživa ovšem není určená pouze pro sportovce, ale je rovněž vhodná pro rekonvalescenci po dlouhodobých nemocech či operacích.

Vytvoříme pro Vás technické návrhy a zkonzultujeme projekty posiloven, jak profi, tak i hotelových, školních a domácích.

Vyrobíme Vám na zakázku posilovací, rehabilitační či kondiční stroje a nářadí. Dlouholeté zkušenosti zaručují vysokou funkčnost a kvalitu námi vyrobených výrobků.

 

 

OZNÁMENÍ

Zrušení kamenné prodejny na Drobného 45a - hledáme nové prodejní prostory v Brně.

! Internetový prodej nepřerušen !