ZERO ISO GREAT 900g, Scitec Nutrition vanila

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 
ISOBEST má skutečně nulový obsah tuku a sacharidů, to také znamená, že neobsahuje žádnou laktózu nebo cholesterol. Směs ZERO CARB / ZERO FAT ISOBEST - izolát syrovátkové bílkoviny nejvyšší kvality.
Dostupnost Skladem
891 Kč    
Kód produktu SC/ZERISG/900/VAN
Kategorie Proteiny
Záruka 2 roky
 
BEST OF THE BEST
  • Zero Iso Great izolát syrovátkové bílkoviny
    • NEJVYŠŠÍ SKUTEČNÝ obsah bílkovin jak je jen možné!
    • NEJLEPŠÍ kvalita CFM Whey Protein Isolate!
    • NEOBSAHUJE sacharidy, tuky, laktózu, cholesterol a aspartamu
    • - INSTANTNÍ pro snadné rozmíchání!

    Někteří výrobci milují marketingové hry s procentuálním obsahem proteinu a mnohokrát uvádějí údaje, které se skutečným obsahem proteinu rozcházejí přibližně 5 a více procent. Na vině je vlhkost, která se přirozeně vyskytuje v proteinovém prášku. Tento však může být vysušen v laboratoři, která pak následně uvede vyšší, než skutečnou koncentraci. Nicméně v ZERO CARB / ISOBEST je koncentrace izolátu syrovátkové bílkoviny opravdu vyšší než 90%.

    Navíc, ISOBEST má skutečně nulový obsah tuku a sacharidů, to také znamená, že neobsahuje žádnou laktózu nebo cholesterol. Směs ZERO CARB / ZERO FAT ISOBEST – izolát syrovátkové bílkoviny nejvyšší kvality je zpracován pomocí nízkého tlaku a nízké teploty kombinací cross-flow ultrafiltrace a mikrofiltrace. Tato technika umožňuje zachovat všechny klíčové amino kyseliny a biologicky aktivních proteinů v nejvyšší kvalitě a koncentraci.

    Složení: CFM whey protein isolate (processed using a low pressure and low temperature combination of cross-flow ultrafiltration and microfiltration techniques providing biologically active protein microfractions including beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, bovine serum albumin, immunoglobulin G, lactoferrin and glycomacropeptide), L-glutamine, L-arginine, acesulfame-K, sucralose, Natural

    and Artificial Flavor

  • Hmotnost 0.9 kg

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Přidat komentář
    Nevyplňujte toto pole: